post

Årsmøtet 2021 17.02 klokken 19.00 vil bli avholdt digitalt

grunn av de strenge myndighetspålagte reglene i forbindelse med Covid-19 epidemien er vi i år nødt til å avholde årsmøtet den 17. februar digitalt. Møtetidspunktet er uendret klokken 19.00.

Pålogging skjer via https://zoom.us/join
Tast inn møtekode: 876 5178 8271
Passord (i tilfelle): 223085
Trykk  «launch meeting» og følg instruksjonene

Om en ikke har zoom-klient installert, trykk «join from your browser» lengre ned på siden etter å ha trykket «launch meeting».
Møterommet åpner klokka 18.50

Vi minner om at en for å ha stemmerett og kunne velges til verv må ha vært medlem av Nidelv Idrettslag i minst én måned, ha fylt 15 år, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Nidelv Idrettslag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Linker:
Info om gjennomføring av årsmøte
Årsberetning med vedlegg

post

Årsmøte tirsdag 17.februar kl 19.00 i Nidelv klubbhus (alternativ digital løsning vil bli annonsert om nødvendig)

Styret innkaller herved til årsmøte i Nidelv Idrettslag vektløfteravdelingen

Med forbehold om endringer pga utviklingen i Covid-19 situasjonen vil årsmøtet avholdes onsdag 17. Februar 2020 klokken 19.00 i Nidelv IL’s klubbhus, Tempevegen 13 B

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest onsdag 3. februar til nidelv.vektlofting@gmail.com.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet via våre hjemmesider, medlemssider på facebook samt utlagt i klubblokalene.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Nidelv Idrettslag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Nidelv Idrettslag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøtet samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Nidelv Idrettslags lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan styret kontaktes på e-postadressen nidelv.vektlofting@gmail.com.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret

post

Trivelig stevne på Tempe

Onsdag 9 desember ble det avholdt stevne på Tempebanen. 6 ungdomsløftere og 5 seniorløftere stilte til start, og det ble en ettermiddag med mange fine løft.

Først ut var Nidelvs ungdomsløftere. Av de seks løfterne presterte hele tre av dem resultater på over 200 Sinclairpoeng.  Høyeste poengsum fikk Magnus Børøsund med 217,24 Sinclairpoeng, I 61 kgs klassen hadde han småpene 67 kg i rykk og 81 kg i støt som beste løft. Hakk i hæl med 216,48  Sinclairpoeng, fulgte William Stormoen i 102kgs klassen med 88 kg i rykk og 105 kg i støt som beste resultat. I og med at han har gått opp en vektklasse skrev han seg samtidig inn på de i denne vektklassen hittil ubesatte regionrekordene for ungdom i både rykk, støt og sammenlagt. Tredje beste resultat hadde Lasse Bye, i 67kgs klassen fik han 209,67 Sinclairpoeng med 65 kg i rykk og 86 kg i støt som beste løft. Et fint resultat, særlig med tanke på at han har hatt noen ufrivillige treningsopphold i høst. I samme vektklasse stilte også Eivind Balstad. Hans beste løft på 65 kg i rykk og 78 kg i støt holdt til 198,24 Sinclairpoeng. De noe yngre løfterne Adrian Rosmæl Skauge og Ruben Vikhals leverte også fine resultater som lover godt for framtiden. I 81 kgs klassen hadde Adrian 66 kg i rykk og 75 kg i støt som beste resultat, noe som holdt til 181,14 Sinclairpoeng, mens Ruben hadde 53 kg i rykk og 63 kg i støt som beste resultat og endte med det på 168,99 Sinclairpoeng.

Blant seniorene var det også hyggelige resultater. Andreas Klinkenberg som i stevnet løftet for Hafrsfjord IL hadde i 81kgs klassen 93 kg i rykk  og 118 kg i støt som beste resultat. Andreas har forøvrig meldt overgang til Nidelv etter stevnet ble avholdt.  I samme vektklasse stilte Ragnar Dreier, som fikk 95 kg som beste resultat i rykk og 118 kg i støt.  Ekstra trivelig for Nidelv er det også at både Andreas og Ragnar med sine løft greide kvalifiseringskravet for NM senior som avholdes i Spydeberg 13-14 Februar. Frode Strand stilte også i 81 kgs klassen og fikk  72 kg i rykk og 85 kg i støt som beste resultat.

Ingeborg Gullikstad Hem og Tale Bakken Ulfsby var de eneste kvinnelige utøverene som stilte til start denne gangen. Ingeborg fikk i 59 kgs klassen  44 kg i rykk og 62 kg i støt som best resultat, mens Tale hadde 42 kg i rykk og 57 kg i støt som beste resultat. Solide prestasjoner fra to relativt ferske utøvere.

 

 

post

Flotte resultater i NM og NM-lag for ungdom

Det var en noen slunken tropp fra Nidelv IL som stilte til start i undgdoms-NM i Tysvær 21. november. Av opprinnelig 7 påmeldte var det kun tre Nidelv-utøvere som stilte til start. To av de opprinnelige utøverne hadde måtte trekke seg etter påmeldingsfristen på grunn av  private årsaker, mens medaljekandidatene Lasse Bye og Eivind Balstad ble hindret i å delta på grunn av  henholdsvis Covid-19 karantene og sykdom.

De tre utøverne som stilte til start ledet av trenerne Leif Arne Bjerkan og Andreas Klinkenberg, presterte imidlertid storslagent .

Ruben Vikhals Bjerkan endte på en fjerdeplass i klassen UM -61 kg. Med  50 kg i rykk og 64 kg i støt som beste løft, tapte han kampen om tredjeplassen i klassen knepent mot AK Bjørgvins Erik Johansson. Klassen ble vunnet av Rasmus Aune fra Hitra VK. Ruben som tidligere har slitt en del med kneproblemer har hatt en formidabel framgang i det siste og viste her at han er fullt på høyde med de beste i klassen. Dette lover godt for framtidige stevner.

I klassen UM -73 kg tok Adrian Rosmæl Skauge sølvmedalje med 65 kg i rykk og 70 kg i støt som beste løft. Adrian satte ny personlig rekord i rykk både på andre og tredjeløftet, en fremragende prestasjon. Klassen ble vunnet av den to år eldre Isak Anvedsen fra Haugesund VK.

I klassen UM -96 kg tok William Stormoen gullmedalje med 80 kg i rykk og 102 kg i støt som beste resultat. William hadde ikke dagsformen helt på topp og misset på sine to siste rykk og sitt siste støt. Like fullt var hans hans beste godkjente resultater i rykk og støt stevnets to tyngste løft, og med 206, 51 Sinclairpoeng ble han stevnets fjerde beste mannlige utøver uavhengig av vektklasse.

Nytt av året er at NM lag for ungdom avholdes som en del  ungdoms-NM og ikke som et eget mesterskap som tidligere år. Ruben, Adrian og William sikret seg dermed også en sølvmedalje for lag med i bagasjen hjem. Lagkonkurransen ble vunnet av Hitra VK.

post

Troppen klar for ungdoms-NM

Lørdag den 21. november arrangeres NM i vektløfting for ungdom i Tysvær i Rogaland. Fra Nidelv deltar Eivind Balstad, Ruben Vikhals Bjerkan, Lasse Bye, Magnus Børøsund, Adrian Rosmæl Skauge og William Stormoen.  Vi ønsker alle sammen lykke til og håper på fine plasseringer.

For de av dere som har lyst til å se stevnet vil NVF streame det direkte bli streamet her