post

Vi søker sponsorer til vårt sponsorseil for 2021. Vi jobber for å profilere våre sponsorer så godt som mulig og har derfor seilet hengt i vårt treningslokale til enhver tid. Seilet blir alltid med på bilder tatt av utøvere som deltar på stevner i vår regi. Bildene publiseres på sosiale media og oppnår en rekkevidde på 1000 – 4000 personer. Vi kommer også til å profilere våre sponsorer på våre nettsider og på Facebook. Vi har to sponsorklasser, hovedsponsor som koster 6000 kroner og vanlig sponsor som koster 3000 kr.

Nidelv vektløfting er en av Norges største klubber innen vektløfting, vi har god bredde og utøvere i Norgestoppen.  Vi har fokus på inkludering og personlig oppfølging av våre utøvere og er et godt alternativ til de mer typiske lagidrettene som håndball og fotball. For tiden rekrutterer vi mange utøvere i alle aldre, spesielt blant ungdom.

Nidelv vektløfting følger idrettens generelle verdigrunnlag. Vi arbeider aktivt med antidoping og er sertifisert som Rent idrettslag. Alle våre aktive utøvere gjennomfører et antidopingprogram som kalles Ren utøver.

Sponsormidler går til innkjøp av utstyr, reiser til treningssamlinger og mesterskap, samt utdanning og kompetanseheving av trenere. Noe som er nødvendig for å kunne gi et godt tilbud til våre utøvere.

Om noen kan tenke seg å være med å støtte oss ta kontakt med  Mailin Kjøsnes Olafsen på e- post: post@mk-r.no